Proč nakoupit u nás

 

1. Garance nákupu na Heuréce

2. Ověřeno zákazník z Heuréky

3. Garance nejnižší ceny

4. Doprava po ČR zdarma

5. Dlouholetá tradice prodeje

6. Produkty skladem ihned

7. Možný osobní odběr

8. Soutěže na Facebooku

9. Doprava do 24 hodin

10. Komunikace i o víkendu

11. Vrácení peněz do 1. měsíce

 

Podle barvy

 

Manžetové knoflíčky černé Černé manžetové knoflíčky

Manžetové knoflíčky modré Modré manžetové knoflíčky

Manžetové knoflíčky zelené Zelené manžetové knoflíčky

Manžetové knoflíčky tyrkysové Tyrkys manžetové knoflíčky

 Červené manžetové knoflíčky

Manžetové knoflíčky fialové Fialové manžetové knoflíčky

 

Anketa
Co vám u nás chybí?
0 % (0)
0 % (0)

Celkem hlasovalo: 0
Odběr novinek

Ochrana osobních údajů

Děláme maximum pro ochranu Vašich dat

 
Poskytnutí osobních údajů je dobrovolné, subjekt má právo k jejich přístupu a právo na jejich opravu včetně dalších zákonných práv k těmto údajům. Prodávající se zavazuje k ochraně uvedených osobních dat poskytnutých kupujícím. Uvedené údaje budou sloužit pouze pro potřebu prodejce a bude s nimi nakládáno v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů.
 
Pro práci s osobními daty splňujeme zákon č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, který zásadně ovlivnil práva a povinnosti těch, jimž osobní údaje patří, i těch, kteří s nimi pracují.K tomu, abychom vaši objednávku doručili přímo vám, případně s vámi mohli komunikovat, potřebujeme znát některé údaje (jméno, adresa, telefon, e-mail).Pokud jste firma a požadujete na zakoupené zboží fakturu, pak bychom měli znát ještě doplňující údaje (název firmy, IČ, DIČ, číslo účtu).Tím, že nám prostřednictvím e-shopu poskytnete jakékoliv osobní údaje, vyjadřujete pochopení a jednoznačný souhlas se shromažďováním, používáním a přenosem těchto osobních údajů.
 
Tyto údaje ukládáme do databáze, takže při dalším nákupu již nemusíte vyplňovat celý registrační formulář znovu - stačí, když zadáte vaše přístupové jméno a heslo. Tato data považujeme za přísně důvěrná a neposkytujeme je žádné třetí straně. Výjimkou je pouze kurýrní služba (Česká pošta, PPL nebo DPD), která s každou zásilkou dostává z důvodu doručení zásilky vaši adresu. Vaše data budou kdykoliv na vaši žádost opravena nebo vyřazena z databáze.
 

I když se naše společnost nemůže 100% zaručit, že nikdy nedojde k neoprávněnému přístupu, můžete se spolehnout, že věnujeme velkou péči zachování bezpečnosti vašich osobních údajů a zamezení neoprávněnému přístupu k nim.